2 de febr. 2011

JACK, THE MAGIC ENGLISH TEACHER

Avui, els alumnes de Cicle Superior, hem rebut a l’escola a Jack Silva, the Magic English teacher.
Hem passat una bona estona. Jack ens ha parlat en anglès durant tot l’espectacle i ha sigut molt entenedor i divertit.
La Rebeca i la Nelly han fet la presentació del mag. La van preparar amb la Milagros i ho han fet molt bé.
Tots els alumnes han seguit amb atenció el show i han participat amb interés.
Al final de l’activitat alguns alumnes ( el Consti i el Gabriel ) han volgut fer algún dels seus trucs i en Jack ha acceptat de bon grat.
Aquí teniu una mica més d’informació sobre Jack i la seva trajectòria profesional.

Jack Silva, va néixer a Nova York on va aprendre i practicar l’il.lusionisme de la mà del seu pare, mag de professió. Als 18 anys es va traslladar a França on va estudiar enginyeria a la Universitat de Grenoble. Molt aviat, però, va fer de la seva passió per la màgia la seva professió.
Jack va començar exhibint les seves habilitats per diversos punts d'Europa en cafè-teatres, festes particulars i animació de carrer. Més endavant va consolidar la seva experiència de mag ralitzant diversos cursos de teatre: Commedia dell'Arte, a càrrec del Piccolo teatre de Milà, balls Africans i mim a l'American Center de Paris i en la actualitat col-laborant amb l'establiment el Rey De La Magia, a Barcelona.
L'especialitat de Jack són els jocs de màgia de prop i de saló, manejant tot tipus de petits i mitjans objectes deixant veure, als espectacdors, des de molt a la vora, l'evolució de tots aquests objectes.

Com especialista en màgia de prop o “Close up magic” ha actuat sol i acompanyat en nombrosos festivals de màgia i sales d’Europa. Amb el seu espectacle The Magic English Teacher ha recorregut escoles de Catalunya, Suïssa, Alemanya, EUA i Japó. A més de parlar la seva llengua paterna, l’anglès, en Jack parla castellà, català, francès i japonès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada